Thursday, February 5, 2009

cak!!

salam...

hehhehe..cak..aku dah muncul kembali..nak gelak rasenye..dalam ramai2 kwn aku jek yg x updated blog.bz lah skrg ni lagilah aku ni seringkali dipantau dgn bos aku yelah aku ni budak yg baik sgt..hehehehe.

ape ek nak story ermm oh pasal kat ofis ni..susahlah kalau x bleh tgk org bahgia kan..skrg ni kalau boleh nak ckp lagi kuat biar padan muka org tu..hehehe..mlm td aku dpt call dari dila klang..

D : wei..aku ni wakil jek nak jemput ko satu keluarga ni..

A : sape nak kawin or tunang? miha ek

D : ha'ah dia segan nak ckp..buat kat melaka mlm tau..eh mane ko tau?

A : aku dah dapat rase dari petang td..pastu main agak jek..tgklah mcm mane nnt..kalau x de ape2 aku sampailah..

D : ape2 hal msg ek


hehehhe..miha dah nak tunang rupenye..miha ni dah g haji tau..kira hajah lah..hehehe comel jek selalu kena buli ngan aku..yelah dia dr sem 1 sampai last satu bilik ngan aku..dah lah cun..baik lak tu..x mcm aku suara jek dah satu kg dgr...so nak g ke x ni..mmbr yg lain dah angkat tgn nak kirim jek kalau aku g..adoi...hubby pun x tau lg camne nak ckp aku g???






2 comments:

FiEzA cAyUnK said...

gi je lah..kalau kawan dah jemput..heheehhe..aku pun dah rasa lain lah duk kat ofis ni...bosan..

dibiuscinta said...

aah..lama gilew tak apdet...isu cc rod ek..huhu..tanya la hubby dulu ek..tak g kang kecik hati org tu..awak tu kire rapat la kan..da bape tahun duk satu bilik..ehehe..