Wednesday, April 15, 2009

Jawab tag dari shah iza


NICK NAME
mmg ramai yang panggil aku NORA..kekwn lame panggil aku HAFSHAH..dkalangan keluarga dan org2 kg panggil aku KAKTEH..arwah atuk aku ngan pak itam jek panggil aku ADIK MAS..di dunia cyber aku lebih suka dikenali sbg KOMPUTER BURUK..ngeh3..

SIFATKU
ermmm..aku ni mcm mane ek? iskh x tau lah..tp aku mmg suka usik ngan fire org..cukup terlebih peramah x ketinggalan ade gak pemalas tu dan suka sgt makan..nyum2...

INSAN ISTIMEWA
org2 yg aku syg dan syg kat aku terutama keluarga aku..tp buat mase ni harith diranking pertama diikuti hubby dan yg lain2 tu dalam senarai menunggu utk dimasukkan dlm top 5..bleh gitu?

LAGU PEBERET
Suatu Masa - M. Nasir (lagu jatuh cinta tp bukan ngan hubby aku..kah3..kalau dgr lagu ni depan hubby mmg control giler mcm x de ape2 padahal dlm hati nak jek berkaraoke same)
Tenda Biru - lupa ah sape yang nyanyi..help me..kalau karaoke jamban ngan hubby aku mesti pick lagu ni..best ar..

MAKANAN PEBERET
semua feveret aku sbb tu kalau g kedai makan aku leh jadi rambang mata..semua aku nak balun..sbb tu aku ni terlebih sihat..nguah3

WARNA PEBERETT
bile dah kawin ni cukup minat colour coklat...

3 BENDA WAJIB DALAM HANDBAG
purse..sebb semua ade dlm tu
henpon..senang nak call sape2
kunci umah..sbb hubby aku suka lupa mane dia letak kunci umah..

DRAMA AIR MATA TERAKHIR, KENAPA?
mertua vs menantu....padahal baru tgk sedutan mggu depannye aku dah bleh dah titis air mata..uwaaa..

SILA MENGETAG 6 ORANG
ala semua dah tag ni..so x dak..harap maklum

1 comment:

Nora said...

salam kenal.hai salam.minat jd beauty consultant/cuba produk marykay,singgah blog sy yer.nora jg nie