Sunday, September 1, 2013

Pernahkah anda terpikir untuk menambah pendapatan keluarga anda?

Pernahkah anda terpikir untuk menambah pendapatan keluarga anda??? Tetapi tidak tahu bagaimana caranya sehingga buntu memikirkannya.. Kami di Phyto Science ada jalan penyelesaiannya.. Modal hanya sekali tetapi untungnya berkali-kali

PHYTO SCIENCE sebuah syarikat yang dibina atas asas sistem e-dagang yang bersepadu lagi berdaya maju telah didirikan oleh sekumpulan para profesional yang berbakat lagi berpengalaman dalam industry Pemasaran dan mempunyai wawasan untuk menerokai pasaran global melalui penerapan pendekatan e-dagang.

PHYTO SCIENCE percaya produk yang baik tidak mempunyai kos bumi, sama ada persekitaran atau rasa monetari. Kami sentiasa mencari untuk produk beretika, mesra alam untuk pelanggan-pelanggan kami. Sistem pemasaran PHYTO SCIENCE dengan menggunakan produk DOUBLE stemcell, kunci kepada kejayaan dengan menerajui gelombang pembaharuan tentang produk, DOUBLE stemcell adalah merupakan adaptogen dengan kebaikan yang tersendiri. Kandungan utama DOUBLE stemcell ialah PhytoCellTec™ Malus Domestica ( Apple Stem Cells) dan PhytoCellTec™ Solar Vitis ( Grape Stem Cells) yang digunakan sebagai adaptogen dengan keperluan yang tersendiri, seperti anti-penuaan, antioksidan dan sebagainya.

Misi Kami
Kami lebih dari sekadar sebuah perniagaan. Bertunjangkan nilai-nilai Asia, kami menyepadukan ciri-ciri terbaik Timur dan Barat untuk menyediakan pengalaman berkualiti yang berterusan dalam meningkatkan kehidupan pekerja, pengedar, pelanggan dan rakan niaga kami serta masyarakat umum.
Inilah peluang untuk anda menikmati gaya hidup seimbang dengan keluarga dan bekerja pada masa yang sama. Jika anda sedang mencari kerja yang membolehkan anda mengembara, anda sudah menjumpainya di sini! Ciptalah peluang anda sendiri demi kemajuan dengan menjadi seorang ahli PHYTO SCIENCE hari ini!!
Kejayaan, Kekayaan Bermula Di Sini!!

                                                           ★Double Stemcell★


Pakej Rakan Niaga
Terdapat 3 pakej Rakan Niaga

Silver RM270 (2 kotak)
Gold RM1620 (12 kotak)
Mobile Stokis RM5400 (40 kotak)


Bonus Penajaan Sungguh Luar Biasa


Silver taja Silver RM100 pairing RM50
Silver taja Gold RM300 pairing RM150
Silver taja Mobile RM600 pairing RM300

Gold taja Silver RM100 pairing RM50
Gold taja Gold RM600 pairing RM300
Gold taja Mobile RM1000 pairing RM500

Mobile taja Silver RM100 pairing RM50
Mobile taja Gold RM600 pairing RM300
Mobile taja Mobile RM2000 pairing RM1000

Upah key in (Mobile sahaja) Silver RM12.50/ Gold RM75/Mobile RM250

KEJAYAAN, KEKAYAAN BERMULA DI SINI BAKAL MENCETUS FENOMENA!!! GABUNGANKAN PRODUK TERHEBAT & MENJANA INCOME LUAR BIASA!!! Dilancarkan pada 15 Sept 2012 anyone yg nak tahu RAHSIA Nora boleh jana 4 angka per month. sila tingglkn no tel. Nora boleh call terus explain. or take this hotline no. 019 7418317

No comments: