Tuesday, February 24, 2009

adoi..niat ku baik lah....

salam..sesape yg masuk dlm blog aku ni kalau rase nak cari pic mase kwn aku brtunang tu minta maaflah yek..aku dah delete..dgn rase kecewa yg amat sangat aku terpakse delete jua..panas mmg panas gaklah sbb niat aku baik satu lagi aku rase aku nye blog ni x lah glamour mane pun..setakat nak main search jek mcm x logik jek melainkan ade yg dah tau..entahlah..jujur aku kate kate aku agak terguris..maybe tuan punya badan lagi terguris ngan tindakan aku ni..aku kena belajar lagi sebenarnye supaya orang x terguris..tapi bolehkan kalau ckp berlapik ngan aku...mcm ckp mcm ni..sy hargai usaha awk utk letak pic2 tu..sy pun suka tgk sbb cantik..tp kan awk disebabkan pic tu semua kwn2 sy mcm marah kat sy..sbb sy x bagitau pun kat diaorg tau..awk..bleh x awk delete..sy mintak maaf tau kalau sy mcm pakse awk delete tp sy tau awk kwn yg baik..sy tau awk sygkan sy..kesian sy tau..skrg ni x tau nak hadapi kwn2 mcm mane..awk terima kasih tau...so aku pun mesti terharu ngan serba salah nye mesti aku delete ngan rela hati..mesti aku akan risau ngan kwn aku tu..mesti aku rase tobat dah x nak main letak jek pic kan..entahlah maybe dia tgh panas..aku pun panas..tp dia dulu x mcm ni..dulu dia kwn2..kalau kwn2 x mcm ni..maybe bile dah byk kwn kite jd lupa mcm mane kwn kite yg dulu..sikit byk ade jurang yg maybe kite pun x perasan kan..
apepun dia tetap kwn..maybe dia dah marah betul kat aku atas keterlanjuran aku..aku x tau nak buat mcm mane..aku really mintak maaf..tp aku rase x salah kan kalau kwn2 yg lain tau sbb bukan nye buat sesuatu yg x baik..bukannye aku menguarkan keburukan org..aku cuba menyampaikan brite gembira nak share ngan org lain jugak..yelah lain org lain tanggapan dia..
aku mintak maaf again..buat kwn aku betul2 mintak maaf..if x keberatan aku akan pulangkan semua gmbr dia semasa saat indah tu..aku x mau ade salinan pada aku sbb aku takut sekiranya aku alpa aku tersebar kpd org lain yg aku x kenal tp org tu kenal kwn aku tu..aku minta maaf lagi sekali...tentang aku yg terguris ni x pelah sbb aku rase skrg kwn aku ni lagi terguris dr aku..so buat kekwn yg lain sekiranye anda x mau rahsia anda terbongkar x perlu utk bagitau aku sbb aku takut aku x dpt nak simpan sebaik2nye..sob..sob..sob..salah aku..sori wahai kawan..

3 comments:

suri said...

dala tu...jgnla amik ati sgt..kite sume kan masih kawan2..mgkn dia terkejut je kot..

fieza_fadir said...

sabarlah nora..mungkin dia pun takder niat nak sakitkan hati ko.,mungkin dia pun dah kena bantai ngan kengkawan dia yang lain..takperlah,kawan ni kan,hilang satu..akan datang 10 yang lebih baik, yang penting kita ada keluarga..sabarlah ek.

nikolasaswad said...

assalamualaikum, aku nak mintak maaf tak tuan punyer blog nie...disebabkan aku, ko terpaksa buang ko nyer post. aku tak sengaja, aku sendiri tak tau...aku kenal miha sejak dari bangku sekolah. so aku terperanjat bila tgk dia dah bertunang. aku mintak maaf bebanyak kat ko. aku pun dah mintak maaf kat miha. aku harap korang still lagi berkawan.... hilang sorang kawan, memang akan datang kawan baru, tapi adakah kawan baru tu akan sama ngan kawan yang ko hilang tu. aku seorang photographer, pada aku memang tak salah kita nak update gambar terbaru yang ada. tapi kalu tuan punyer badan tak bagi, payah gak...aku harap korang berdua tak gaduh k. maaf sekali lagi.... (nikolasaswad)