Thursday, August 6, 2009

suatu masa?

hehehe..nak gelak pun ade bile aku ingat balik pasal suatu mase ni..hubby ni dah byk kali aku ckp aku dah ade blog..tp byk yg malas updated dari yang rajin..dia buat x tau jek..mlm td aku duk khusyuk mengadap lappy then dia suruh buatkn air..mogok dah bebenornye yelah sbb dah janji nak kuar tp x kemane pun..aku ni buatkan jelah air kan then dia pun terus mengadap lappy. aku ingat kan dia nak tgk fb aku..tiba2 aku dgr dia suara dia:
H : yang..suatu mase ape ek?nape ngan lagu tu??
A : hah?kahkahkah..
berdekah2 aku gelak..ni mesti kes dia bace blog aku then bace yg aku jawab tag iza tu...sampai aku nak tdo dia tanye gak sejarah suatu mase tu ngan ex bf yg mane satu..aku tdo ngan gelak2 mlm td..en fadzli oiii jeles gak ye..tp mmg aku x citer sbb aku x mampu nak tahan gelak..pasni x lehlah aku nak berjiwang ngan org lain dlm blog ni..nnt en fadzli tau abesss...

note bwh : kot hubby terbace lagi..jgn risaulah ayang luv u lah abg bucuk sorang jek..yg lain dah tutup buku atau paling x pun sekadar cuci mata shj..

1 comment:

dibiuscinta said...

wakakaka...jeles..tp tak pe..cemburu tandanya sayang...